GoExpo – meille liikkujille!

GoExpo on ainutlaatuinen kokemus, missä pääset tapaamaan eri urheilulajien edustajia, kokeilemaan uusia lajeja, tekemään hankintoja ja näkemään uutta. Tutustu tapahtumien tarjontaan ja tule viettämään aktiivisen liikkumisen ja harrastamisen viikonloppua Messukeskukseen.

GoExpo muodostuu eri osa-alueista ja esittelee pyöräilyä, kuntoilua, outdoor-harrastuksia, golfia, pallolajeja, fitnessiä, hevosurheilua ja -harrastusta sekä kuvausta.

Suomen suurin urheilu- ja ulkoiluareena elämyksellisessä kokonaisuudessa ja tarvitset vain yhden pääsylipun.

3D kartta

Tulossa pian: Suunnittele oma messupolkusi!

Tälle sivustolle ilmestyy lähempänä tapahtumaa ohjelma, jonka avulla voit räätälöidä itsellesi oman messupolun. Sen käyttö on helppoa: valitset eri välilehdiltä sinulle sopivat ajankohdat sekä kiinnostavimmat osastot, ohjelmat ja ravintolat klikkailemalla niiden yhteydessä olevia sydän-symboleita. Valintasi kerääntyvät Suosikit-sivulle ja voit vaikka tulostaa laatimasi listan itsellesi pdf-tiedostosta.

Messupolku-ohjelmaa odotellessa lataa älypuhelimeesi Messukeskuksen mobiiliappi, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat sisältöineen – tulossa myös GoExpo! Applikaatio on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.