Kuva & Kamera

Pohjoismaiden suurin kuva-tapahtuma esittelee monipuolisesti kaikkea valo -ja videokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn, editointiin, kuvan valmistamiseen, julkaisuun ja tulostamiseen liittyvää. Messuilla on useita ohjelmalavoja, joiden korkeatasoiset esiintyjät tarjoavat paljon ajankohtaista asiaa ja opittavaa. Messulipun hinnalla saat tuhdin annoksen hyödyllistä tietoa kaikesta kuvaamiseen liittyvästä.

Tapahtumasta löytyy laadukkaita valokuvanäyttelyitä ja paikan päällä jaetaan palkintoja. Messuilta saat inspiraatiota ja käytännön opastusta olipa kuvaaminen sinulle intohimoinen harrastus, harkitset kuvaamisen aloittamista tai teet sitä työksesi.

Osta liput edullisemmin viimeistään 16.3.

Valokuvanäyttelyt

  • Hetken kuvia, osasto 5e61 – Kunnianosoitus mestari Henri Cartier-Bressonille
  • Exploring earth, osasto 5b31 – Konsta Punkka ja Mikko Lagerstedt, koe maailman huikaiseva luonto kahden huippuvalokuvaajan silmin!
  • Finnfoto Galleria, osastot 5g11 ja 5g41 – Suomen Ammattivalokuvaajat ja Vuoden Luontokuvat 2016
  • Lahti2017, osasto 5a61 – Urheilukuvien eläytymistä ja suuria tunteita, Teemu Moisio
Lisää valokuvanäyttelyistä

Tule oppimaan espanjalaiselta valokuvaajalta Jose B. Ruizilta!

Jose kiertää kouluttamassa Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Hän on kirjoittanut useita valokuvausta käsitteleviä oppi- ja käsikirjoja sekä toiminut tuomarina monissa merkittävissä valokuvakilpailuissa. Jose on menestynyt valokuvaajana ja hänellä on miljoonia kuvia eri maiden kuva-arkistoissa myynnissä. Hän toimii puheenjohtajana Federation of International Wildlife Photographers.

https://www.facebook.com/josebenitoruiz/

Ammattilaiset opastavat sinua hankinnoissa ja messutarjouksissa!

Tänä vuonna messut panostavat myös käytettyyn tavaraan eli Vintageen.

Tule ja tutustu JAS Tekniikka Oy – JAS Kamerakaupan, Kameratorin ja Top Shotin varastojen aarteisiin. Ota myös omaa kalustoasi mukaan ja laita se kiertoon tai vaihda se toiseen. Uuteen tai käytettyyn!

Lisäksi löydät Suomen Valokuvahistoriallisen yhdistyksen osastolta 5f49 vanhojen kameroiden asiantuntijan Esko Putuksen arvioimassa kalustoa. Ota oma kamera mukaan ja hyödynnä vanhojen kameroiden asiantuntija Esko Putuksen arviointi.

Kameratori OUTLET, 5a31

Voit tehdä huippulöytöjä kymmenistä miljoonalaatikoista. Tarjolla mm. laukkuja, hihnoja, filttereitä, varaosakameroita ja valokuvakirjallisuutta.

Kameratorin ostopiste ostaa kaikki vanhat kuvausvälineistösi käteisellä.

Tule testaamaan eri kuvaustekniikoita

  • Ed-Markin osastolla 5a50 pääsee testaamaan LED-kuvausta
  • Leica Instant – kuvauspiste osastolla 5b48
  • JAS kennonpuhdistus osastolla 5e41 ja käytettyä tavaraa osatolla 5d31

JAS Tekniikka järjestää messuilla kameroiden kennonpuhdistuksen erikoishintaan, ammattilaisten tekemänä – Nouda alennuslippu JAS Kamerakaupan osastolta.

Seuraa Facebookissa Kuva&Kamera osastoilla tapahtuu Tutustu koko tapahtuman ohjelmaan ja tallenna suosikkisi!

Kuva & Kamera sijaitsee Messukeskuksen 5-hallissa, eli yläkerrassa. Yhdistä messukäyntiisi vierailu urheiluun ja ulkoiluun liittyvissä muissa GoExpon tapahtumissa.

Messutarjouksia

Näyttelyitä

Voita Osmo mobile

Poimi arvontalippu sisäänkäynneiltä ja palauta Future Retailin osastolle 5d10

@kpunkka

Exploring earth - Konsta Punkka ja Mikko Lagerstedt

Tsekkaa Kameralehden messuinfo