Fillari

Fillari-messut on paras paikka aloittaa kevään pyöräkauppa

Fillarialueelta starttaa kevään ja kesän pyöräilykausi. Alue on keväällä entistäkin isompi ja suuret maahantuojat ovat tapahtumassa mukana. Sähköpyörien testiradalla kävijä pääsee tutustumaan ja testaamaan eri sähköpyörämerkkejä. Fillarilavalla kuullaan tietoiskuja alan trendeistä ja vinkkejä alan asiantuntijoilta. Pyöräkrossiparkki uudistuu isommaksi, näyttävämmäksi ja kansainvälisemmäksi sekä kilpailussa mukana BMX-pyöräilyn huippuja!Yhdessä alan toimijoiden kanssa toteutettava laadukas ohjelma ja markkinointi tuovat aktiivisesta elämäntavasta kiinnostuneet liikkujat tapahtumaan. Jos haluat mukaan kumppaniksi tai ohjelmapisteisiin kuten Fillarilavalle tai Sähköpyörien testiradalle, ota yhteyttä ja ideoidaan lisää!

Hyödynnä siis messujen monipuoliset ohjelma-alueet omien tuotteidesi esittelyyn – ohjelmanäkyvyys on näytteilleasettajille maksutonta lisänäkyvyyttä.
Aloita kevätkauppa vauhdikkaasti ja varmista, että asiakkaat muistavat sinut vielä syksylläkin. Asiakkaat etsivät messuilta myös varusteita, tarvikkeita ja varaosia.

Tule mukaan GoExpon Fillari-messuille ja tavoitat aktiiviset liikkujat!