Näytteilleasettajien kommentteja edellisestä tapahtumasta

Joonas Laurila /ASA

Asa

Juoksubuumi on muuttanut muotoaan ja laajentunut. Enää ei vain juosta kaduilla, vaan ihmiset harrastavat esimerkiksi triathlonia ja maastojuoksua. Lisäksi tietoisuus tuotteista ja kehon huollosta on lisääntynyt, ja mittaaminen koskee paitsi harjoittelua, myös koko elämää. Juoksuharrastus on monella muuttunut kokonaisvaltaiseksi elämänhallinnaksi.

Karolina Berlin, HKL

HSL

Kaupunkipyörät ovat herättäneet hyvin paljon kiinnostusta – etenkin käyttöönotto, hinnat ja pyörien sijainti. Vastaanotto on ollut positiivinen ja vain yksi kehitysehdotus tuli sporttisemmista vaihtoehdoista.

Mika Vornanen ”Haukikoira”

Haukikoira

Messuilla on tärkeää, että on sellaista ohjelmaa, jossa tieto tulee kiinnostavassa kansankielisessä ja kannustavassa muodossa. Messut on paikka, jossa oppimiskynnys on matala ja täällä kaikki voivat kuunnella ilman että kenenkään tarvitsee myöntää, ettei vielä osaa tai tiedä jotain. Ihmisiä viehättää myös se, kun auktoriteetit pistävät itsensä likoon esimerkiksi haastekilpailuissa.

Minna Holst, Supernatural

MinnaHolst

Messuilla on käynyt kauppa todella hyvin. Koska olen ollut jo useampana vuonna mukana GoExpossa, asiakkaat ovat oikein odottaneet, että tulen messuille. Täällä haluan myydä uutuuksia ja erikoistuotteita, joita ei ole myynnissä muualla. Messuilla pitää hakea kontaktia kävijöihin ja olla itse aktiivinen.

Pekka Mäki, Ringside gym

Ringside

Olemme saaneet ihan uusia asiakkaita ja huippunyrkkeilijöiden esiintymiset ovat keränneet hyvin katsojia. Messuilla pääsee juttelemaan ihmisten kanssa ja on aikaa kertoa sekä kysellä. Suosittelen messuja jokaiselle alan yrittäjälle. Täällä voi myös verkostoitua muiden liikunta-alan toimijoiden kanssa ja aina löytyy yhteisiä intressejä.

Pirkko Kapraali, Tunturi-Hellberg

Tunturi

Pyöräily eri muodoissaan on lisääntynyt. Osa käy pyörälenkeillä, toiset ajavat töihin ja kolmas porukka harrastaa kilpapyöräilyä. GoExpoon on selvästi tultu ostamaan harrastuskäyttöön laadukasta pyörää. Näillä messuilla kysytyimpiä ovat olleet sähköpyörät ja joka maastoon sopivat hybridipyörät.