Skip to content

Melonta on kaikenikäisille sopiva, ympäristöystävällinen ja edullinen harrastus. OutdoorExpossa pääset kokeilemaan melontaa ja löydät kaikki tarvittavat välineet harrastuksen aloittamiseen.

Osta liput

Melonnan monet eri mahdollisuudet

Melonta on monipuolisesti liikuttava ja vähäkuluinen harrastus, joka edistää terveyttä ja kohottaa kuntoa. Melonnalle on loistavat puitteet täällä tuhansien järvien maassa, jossa meri ja joet sekä kosket antavat loppumattomia mahdollisuuksia ja uniikkeja kokemuksia melontaretkeilyyn. Luontoon pääsee tutustumaan aivan uudesta näkökulmasta, kun kanooteilla tai avokanooteilla pääsee puikkelehtimaan sellaisista väleistä, joilla veneillä ei pysty.

Tutkimalla paikkoja tarkemmin, tututkin maisemat avautuvat täysin uudella tavalla. Kun seura on hyvä ja olosuhteet vastaavat sekä omia taitoja että haluttua melontasäätä, silloin luodaan ja taltioidaan parhaat melontahetket!

 

OutdoorExpossa sinulla on mahdollisuus aloittaa melonta turvallisesti!

Melonta ja se ihka ensimmäinen melontakerta voi tuntua ennakkoon ajateltuna jännittävältä, jopa pelottavalta. Kaatuuko kajakki helposti tai voiko sinne jäädä jumiin? Uppoaako kajakki, jos kaadun ja tipun kyydistä? Onko melonta vaikeaa?

Näihin sekä muihin askarruttaviin kysymyksiin voit tulla hakemaan vastauksia alan ammattilaisilta. OutdoorExpossa pääset tutustumaan harrastukseen perin pohjaisesti ammattilaisten ja kouluttajien kanssa. Tapahtumassa järjestetään useita tietoiskuja liittyen melontaharrastuksen aloittamiseen, melonnan moniin eri lajeihin sekä välineisiin. Allasosastolla järjestetään melomisen pikakursseja, joiden opeilla pääset alkuun sekä saat vinkit siihen, mitä kaikkea tulisi harrastusta aloittaessa muistaa ja ymmärtää.

Halukkaille on varattu koko tapahtuman ajan useita tilaisuusia kokeilla melontaa vapaasti ja hakea tuntumaa harrastukseen altaalla – tule kokeilemaan rohkeasti ja ottamaan kanooteista ja kajakeista mittaa vapaan testiajan puitteissa!

Tapahtumassa pääsee kokeilemaan ja oppimaan kajakkipyörähdystä vartissa, tutustumaan kattavaan valikoimaan erilaisia kanootteja sekä kajakkeja ja ottamaan osaa kisaan Fortum Itämeri -kajakeilla – kaikille kisaan osallistujille luvassa liput Laguunin kelluvaan vesipuistoon!
Tutustu ohjelmaan

SUP, retkikajakki, koskikajakki - mitä eroja ja yhteistä melonnan eri välineillä on? Lue lisää
Tule kuuleman MRS packraftien toimintamallin esittely ja teknistä tietoa eri malleja tarkoitettu mm. metsästys-, kalastus-, retkeily- ja koskikäyttöön. Lue lisää
Tule kuuntelemaan kuinka aloittaa melontaharrastus. Lue lisää
Tule kokeilemaan melontaa melonnan peruskurssilla! Lue lisää