Skip to content

Testaa eri lajeja ja seuraa näytöksiä

Liity GoExpon klubiin

 

 

GoExpossa satoja ohjelmanumeroita

GoExpossa pääset tutustumaan kymmeniin eri lajeihin näytöksissä, tietoiskuissa, testialueilla ja näytteilleasettajien osastoilla. Tutustu vuoden 2020 GoExpon monipuoliseen ohjelmaan sekä mukana oleviin yrityksiin.

OhjelmaNäytteilleasettajatKartta

Esittelyssä kymmeniä lajeja

GoExpossa pääset tutustumaan kymmeniin eri lajeihin näytöksissä, tietoiskuissa ja kilpailuissa. Monia lajeja pääsee myös itse testaamaan. Uusina lajeina ovat mukana skeittaus ja sukellus!

GoExpossa esiteltävät lajit

Tekemistä koko perheelle

GoExpossa esitellään runsaasti myös perheen pienimmille sopivia lajeja. Katso, mitä kiinnostavaa GoExpo tarjoaa koko perheelle ja löydä lapselle uusi harrastus!

Ohjelmaa lapsiperheille

 

Tee vuoden parhaat hankinnat

Päivitä varusteesi uusiin ja tee laadukkaita hankintoja edullisin messuhinnoin. Osa messutarjouksista julkaistaan jo ennakkoon, osan löydät saapuessasi messuille. Sunnuntaina on luvassa superhyviä tarjouksia!

Katso messutarjoukset
Vuoden retkikohde -finaalissa on mukana 6 upeaa kohdetta Suomesta ja voittaja julkistetaan GoExpossa. Kilpailussa haetaan tänä vuonna ympärivuotista luontoretkikohdetta, joka on viime vuosina parantanut ympäristömyönteisyyttä esimerkillisesti. Lue lisää
Skeittialueelle vauhdin tunnelmaa tuo Keke Leppälän näyttely Urban Meltdown. Näyttely koostuu rullalautailukuvista, joissa skedefiilis yhdistyy urbaaniin tunnelmaan. Näyttelyyn sisältyy kuvia purku-uhan alle joutuneesta Suvilahden skedeparkista. Tarkkaavainen katsoja huomaa kuvissa myös viittauksia ilmastonmuutokseen ja ympäristökysymyksiin.

6 tapahtumaa yhdellä lipulla

Liity GoExpon klubiin

Liittymällä mukaan GoExpon klubiin saat tarjouksia ja tietoa sinua kiinnostavista aiheista: liikunnasta, hyvinvoinnista ja retkeilystä. Tiedät ensimmäisenä myös GoExpon tapahtumista ja saat klubietuja.

Liity klubiin

Satoja ohjelmanumeroita | Kymmeniä eri lajeja | Tutustu uusimpiin välineisiin ja varusteisiin | Hyödynnä messutarjoukset | Kuule asiantuntijoiden vinkit | Hae lisää intoa treeniin | Kokeile uusia lajeja | Löydä uusi harrastus | Vietä hauska päivä perheen tai ystävien kanssa!

Osta liput