Golf

Onko swingi hukassa, uusi draiveri hakusessa vai golf-garderoobi päivityksen tarpeessa? Silloin Golf-messut on sinulle oikea osoite. Golf-messuilla tapaat ystäviä, teet hankintoja messuhintaan ja saat erinomaisen aloituksen tulevaan kauteen! Golf-messut tarjoaa myös parhaat vinkit oman pelaamisesi kehittämiseen ja pääset myös itse kokeilemaan! Fore!

Golf-messuilta löydät lähes 20 ulkomaista golfkohdetta ja saman verran kotimaisia, ja pääset juttelemaan kasvokkain eri kohteiden edustajien kanssa.

Golfsimulaattorissa hallissa 7 pyörii nonstoppina Lähimmäksi lippua -kilpailu, parhaat palkitaan! Lauantaina klo 10:00-14:00 käydään Löylydriverin maailmanmestaruuskilpailut (naisten ja miesten sarja) ja loppukilpailu alkaa klo 14.15.
Urheilusimulaattorissa pyörii nonstoppina mm. rangaistuslaukauskilpailu ja jalkapallogolfia.

Simulaattorialueen BioGolfTee Kioski avataan vain messujen ajaksi, sieltä saa valita oman karkkipussinsa kioskista messuhintaan, omilla varsipainatuksilla. Logojet-pallopainatuskoneesta saat lisäksi omat golfpallot kesäksi painettuna!

Ford Plazalla esitellään eri välinevalmistajien uutuustuotteet, golfkohteita sekä käydään mieleenpainuvia keskusteluita mm. Suomi-Golfin tulevaisuudesta. Kannattaa myös tulla kuuntelemaan mitä on sensovalmennus ja miten se voi auttaa juuri sinua parantamaan peliäsi.

GoGolfin osastolla 6m60 järjestetään Antti Vaalaksen  ja Timo Rauhalan opetusklinikoita ja alueelta löytyy Hole In One -väylä puttauksen hiontaa varten.

Golfliiton osastolla 7m128 on iso Aloita golf-alue jossa voi kokeilla golfia koko messujen ajan, kaikkina päivinä. Voit tutustua golfiin hauskasti ja kokeilla golfia monin eri tavoin. Osastolla voi koko perheen voimin esim. pelata golfdartsia, puistogolfia tai kokeilla Draivia Kouluun! -ohjelman toimintarasteja, kaikki opastetusti.  Suomen suurimmassa hedelmäpelissä on hyvät palkinnot! Tule tutustumaan ja innostumaan lajista, golf on koko perheen harrastus ja sen aloittaminen on helppoa ja vaivatonta!

Kaikki paitsi golf on turhaa!

golfmessut.fi

Kokeile välineitä

Skabaile simulaattorissa

Propelaajien vinkit