Outdoor

GoExposta löydät uusimmat tuotteet ja tuoreimmat vinkit ulkoiluun, kalastukseen ja luonnossa liikkumiseen.

Vaeltajalle ja retkeilijälle

Tule päivittämään varusteesi ja tutustumaan kotimaisiin ja ulkomaisiin retkikohteisiin! Osastoilta löytyvät mm. Ilomatsi ja Mäntyharju sekä Pieksämäen uusi vedenjakajareitistö. Voit myös suunnitella vaellusmatkaa eri puolille Eurooppaa tai vaikkapa Japaniin. Flada-altaalla pääset melomaan ja sup-lautailemaan.

Tutustu yrityksiin ja ohjelmaan

Kalastajan teemapäivät

Messujen kalastusohjelma uudistuu! Messuille toteutetaan kolme teemapäivää: hauenkalastajan perjantai, jigikalastajan lauantai ja mökkikalastajan sunnuntai. Kalastukseen liittyvää ohjelmaa järjestetään sekä Karikko-perhoaltaalla että syvällä Flada-altaalla.

Kalastukseen liittyvä ohjelma messuilla

Vuoden retkikohde

Vuoden retkikohde -finaalissa on mukana 10 upeaa kohdetta Suomesta ja voittaja julkistetaan messuilla. Tänä vuonna kilpailun teemana on geologiset kohteet. Kilpailussa haetaan luontoretkeilykohdetta, jossa voi tutustua merkityltä reitiltä käsin alueella sijaitsevaan ainutlaatuiseen ja merkittävään luonnonmuodostelmaan, kuten harjuun, kanjoniin, putoukseen tai hiidenkirnuun.

Katso finalistit

Osallistu Fish(E)scape-kilpailuun

FishEscape on messujen ja Erä-lehden järjestämä lyhytfilmikilpailu, jonka teemana on se ikimuistoinen hetki, jolloin kala voitti ja karkasi. Pääpalkintona Garmin Striker Plus 7sv 7″.

Lisätietoa kilpailun säännöistä ja palkinnoista.

Lue lisää ja osallistu

Luonnon taikaa linssin läpi

Samaan aikaan järjestettäviltä Kuva&Kamera-messuilta saat ohjeet luonnon taianomaisten hetkien tallentamiseen, olivatpa olosuhteet sateiset tai arktisen kylmät. Puhujina on Suomen parhaita luontokuvaajia, taitavia kopterikameroiden käsittelijöitä ja luontokuvauksen some-taituri. Lisäksi näyttelyt tuovat luonnon ihmeet messuhalliin.

Luontokuvaus messuilla

Pyörällä luontoon

GoExpon Fillari-alueella kuulet kiinnostavia tarinoita reissuista lähelle ja kauas, ja saat vinkkejä reissuun valmistautumista varten. Ennätyssuurella sähköpyörien testiradalla on koeajettavana sähkömaastopyöriä, joilla matkanteko on kevyttä hankalassakin maastossa. Lisäksi messuilla voi hifistellä erilaisia retkipyöriä isorenkaisista läskipyöristä tavarapyöriin.

Fillari-lavan ohjelma

Seuraa Outdoorin ja GoExpon Facebook-sivuja:

Outdoor Facebookissa GoExpo Facebookissa

OSTA LIPUT

Edullisemmin verkkokaupasta 1.3. saakka.

LIITY GOEXPON KLUBIIN

Klubilaisena saat vinkkejä ja etuja.

MESTARINA ALTAALLA

Mika "Haukikoira" Vornanen