Lyhytfilmikilpailu kalasta joka karkasi

Kuten kilpailun nimestä voi päätellä, FishEscape on lyhytfilmikilpailu, jonka teemana on se ikimuistoinen hetki, jolloin kala voitti ja karkasi! Nuo kalastajalle raskaat, mutta kalalle ihanat sekunnit!

Emme etsi rekan perässä kuljetettavalla kalustolla kuvattua elokuvaa. Laitteisto tai kuvan laatu ei tuo pokaalia. Hyvä boogie, kiva kohellus ja hauska läppä riittää!

Jos sinulla on oma Tubekanava tai käytät muuta julkaisualustaa, lähetä meille linkki, joka johtaa meidät rainasi äärelle. Voit ladata videotaiteesi myös tiedostona jollekin pilvipalvelimelle (esimerkiksi OneDrive, Google Drive tai Dropbox). Ilmoittaudu kisaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen fishescape@7t.fi, ja kertomalla mistä me materiaalin löydämme. Kirjoita saatteeksi pieni tarina videon taustoista.

Alla on muutamia juttuja, jotka sinun täytyy hyväksyä

Pidä huolta, että hoidat seuraavan muistilistan jokaisen kohdan:

Pyydät luvan

Pyydät kaikilta videolla esiintyviltä henkilöiltä luvan videon esittämiseen julkisesti. Hoida tämä juttu oikeasti kondikseen, me varmistetaan asia vielä erikseen finaalivaiheeseen valituilta teoksilta. Ketä tahansa, missä vaan ja mitä vaan kun ei noin vain saa kuvata. Vahingossa voi käydä niin, että syyllistyt Suomen lakien vastaiseen toimintaan, pahoitat parhaan kaverisi mielen tai saat epäilyttävän maineen.

Sinulle on ok

Hyväksyt , että kilpailun järjestäjät pidättävät itselleen oikeuden editoida ja lyhentää materiaalia GoExpo-messuilla esitettäviin versioihin.

Tajuat

Eli ymmärrät, että me emme ole kiinnostuneet eläinrääkkäyksestä ja mistään muustakaan lakien ja hyvien tapojen vastaisesta touhusta, joten moisia pätkiä on meille turha toimittaa.

Tekijanoikeus.fi

Tajuat, että lähettämäsi materiaali ei saa sisältää sellaista tekijänoikeuksien tai vastaavan luonteisten säännöstöjen alaista materiaalia, johon sinulla lähettäjänä, kuvaajana tai editoijana ei ole käyttöoikeutta. Tämän homman kanssa ei sitten kannata kikkailla alkuunkaan. Ymmärräthän vastuusi: kun lähetät teoksesi, vastaat levityksestä aiheutuvista velvoitteista. Tarkista, varmista ja lataa vasta sitten! Eipähän roisku rapa myöhemmin lahkeille.

Hyödynnämme tuotostasi

Suostut siihen, että kilpailun järjestävät pidättävät luvan käyttää lähetettyä materiaalia omassa markkinoinnissaan. Varaamme oikeuden editoida kevyesti messuviikonlopun aikana valkokankailla esitettäviä kisavideoita. Tämä tarkoittaa käytännössä videoiden lyhentämistä ja liittämistä esimerkiksi markkinointitarkoituksessa käytettäviin trailereihin. Videoiden käytöstä kyllä ilmoitetaan tekijälle, eli se ei tule yllärinä puskista. Jo ennakkoon täytyy todeta, että pidämme hyvin tiukkaa linjaa sen suhteen mitä käytämme ja missä yhteydessä.

 

Kilpailun säännöt

  1. Sääntöjä voidaan muuttaa lennosta, jos siltä sattuu jollain hetkellä tuntumaan. Tämä kuitenkin edellyttää kilpailun Erä-lehden ja messujärjestäjän edustajista koostuvan esivalintaraadin yksimielistä päätöstä.
  2. Kilpailun esivalintaraati valitsee kilpailuvideot yleisöäänestystä varten. Yleisöäänestykseen valitaan enintään 20 tuotosta. Mikäli kilpailuun lähetettyjen hengentuotteiden taso osoittautuu perinjuurin kehnoksi, yleisöäänestykseen valittavien videoiden määrä laskee melkoisesti.
  3. Esivalintaraati sitoutuu tutustumaan lähetettyyn materiaaliin seuraavasti: Jos raadin mielenkiinto herpaantuu ensimmäisen kahden minuutin aikana, katselmus loppuu välittömästi. Asiatonta ja aihepiiriin kuulumatonta materiaalia ei katsella sekuntiakaan.
  4. Yleisöäänestys järjestetään kilpailun YouTube-kanavalla. Äänestyskoppi avataan messujen kanssa samaan aikaan ja äänestys jatkuu sunnuntaihin 4.3.2018 asti. Äänestyksen alkamisesta tiedotetaan OutdoorExpon ja Erä-lehden nettisivuilla ja somessa.
  5. Kolme eniten yleisön ääniä saanutta videota heitetään lyhentämättöminä kaiken kansan katsottavaksi messujen isoille valkokankaille ja palkitaan huimilla tuotepalkinnoilla sunnuntaina 4.3.2018 Outdoorexpo-messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

 

Kilpailun palkinnot

  1. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen tuotteen, jolla karkuutuksen karhea mielenlaatu ja henkinen kirvely kaikkoaa samointein ikihyviksi, nimittäin Garmin Striker Plus 7sv 7″ -uutuuskaiun! Luotaimen suositushinta on 749 €.
  2. Kisassa toiseksi tullut pokkaa itselleen noin 160 euron arvoiset rikkoutumattomat Gloryfy G14 Contour POL -aurinkolasit. Kyllä kelpaa!
  3. Kilpailussa kolmanneksi sijoittunut palkitaan tuhdilla lukupaketilla, kolmella Erä-lehden vuosikerralla! Yksi henkilö saa siis Erä-lehden kolmeksi vuodeksi kotiin kannettuna.
  4. Kisan neljäs saa palkinnokseen yhden Erä-lehden vuosikerran, siis 12 kk:n tilauksen Erää,
  5. ja viidenneksi valittu samoin yhden Erä-lehden vuosikerran, eli 12 kk:n tilauksen Erä-lehteä.