Fillari

GoExpo on kevään pyörähankintapaikkojen ehdoton ykkönen! Mukana ovat kaikkien suurimpien valmistajien ja maahantuojien merkit sekä sähköavusteisista että muista pyöristä: Ahooga, Babboe, Beixo, BH Emotion, Bianchi, Boostbike, Bulls, Cannondale, Canyon, Conway, Crescent, Cube, E-Bike Manufaktur, Elby, Felt, Ghost, Haibike, Helkama, ISY, Koga, Kreidle, Lapierre, Merida, Nihola, Nishiki, Pelago, Trek, Tunturi, Urban Arrow, Van Nicholas, Van Raam, Victoria ja Winora.

Fillari-alueelle pääset näkemään uutuusmallit, teet hyviä ostoksia messuhintaan ja saat asiantuntevaa palvelua alan ammattilaisilta. Jos et ole vielä kokeillut sähköpyörää, GoExpossa siihen on erinomainen tilaisuus! Sähköpyörien testirata on tänä vuonna entistäkin pidempi ja mukana ovat kaikki tärkeimmät merkit.

Fillarilavalla kuullaan ajankohtaisia tietoiskuja työmatkapyöräilystä ja pyörämatkailusta. Pyöräkrossiparkissa näet kansainväliset bmx-kisat ja huikeita temppuja, ja pääset myös itse osallistumaan koeajoihin ja starttikurssille. Messuilta löytyy myös oma pyöräilyalue Crescent SkidiRide perheen pienimmille.

Osta liput

Tutustu ohjelmaan ja tallenna suosikkisi!

Koe ja testaa

Uusia elämyksiä

Tarjouksia ja ammattilaisia