Skip to content

OutdoorExpo 30.3.-2.4.2023

Outdoor kutsuu ulkoilmaseikkailuihin!

Osta liput

Ohjelma

Yritykset

 

OutdoorExpo

Vinkit ja varusteet ulkoilmaharrasteista kiinnostuneille!

OutdoorExpo houkuttelee kaikki aktiivisista harrastajista lapsiperheisiin nauttimaan erilaisista luonnon tarjoamista elämyksistä. Olitpa jo kokenut eränkävijä tai vasta luonnon kutsun kuullut kaupunkilainen, Outdoorista löydät vinkit retkeilyyn, melontaan, pyöräilyyn ja itseasiassa kaikkeen luonnossa liikkumiseen.

Outdoorista löydät mielenkiintoisimmat kohteet retkeilyyn, pyöräilyyn, melontaan tai vaikka iltapäiväreissuun lasten kanssa. Miltä kuulostaa patikointi, eväsretki lähiluontoon tai pidempi suunniteltu vaellus Lapissa? Tapahtuma tarjoaa reitit, majoitukset ja vinkit aktiiviseen ulkoiluun niin lähialueella kuin lapin tuntureillakin. Käy myös kysymässä retkeilyn parhaat vinkit Ulkoilma Akatemian Retkineuvolasta!

Myös vesiurheilu on mukana tapahtumassa. Altaalla on esityksiä sekä testiaikaa  kanooteille ja SUP-laudoille. Tästä kesäksi uusi harrastus!

Ulkoilmaharrasteet >>Melonta >>Pyöräily >>Retkeily ja varusteet >>

Sukella uusien harrastusten pariin!

OutdoorExpo houkuttelee kaikki aktiivisista harrastajista lapsiperheisiin nauttimaan erilaisista luonnon tarjoamista elämyksistä.

Ulkoilmaharrasteet


OutdoorExpo houkuttelee kaikki aktiivisista harrastajista lapsiperheisiin nauttimaan erilaisista luonnon tarjoamista elämyksistä. Olitpa jo kokenut eränkävijä tai vasta luonnon kutsun kuullut kaupunkilainen, Outdoorista löydät vinkit ja varusteet retkeilyyn, melontaan, pyöräilyyn, sukellukseen, luontokuvaukseen ja itseasiassa kaikkeen luonnossa liikkumiseen.

Tutustu ohjelmaan >>

Melonta

Melonta on hieno harrastus, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on ympäristöystävällinen ja se todellakin kohottaa kuntoa! Suomessa on paljon mahdollisuuksia melontaretkeilyyn ja upeisiin luontoelämyksiin. Tule kuuntelemaan Outdooriin kuinka voit aloittaa melontaharrastuksen ja mitä eri melonnan lajeja ja välineitä oikeastaan on?

Tutustu ohjelmaan >>

Pyöräily

Retkipyörän selässä pääset upeisiin luontokohteisiin leppoisasti ja ekologisesti. Pyöräilyn avulla pääset tutustumaan Suomen luontoon aivan uudella tavalla! Tutustu OutdoorExpossa tähän nousussa olevaan hauskaan ja terveelliseen retkeilymuotoon – Miten päästä alkuun ja mitä varusteita tarvitset? Nappaa vinkit, varusteet ja reitit tuleviin pyöräseikkailuihin!

Tutustu ohjelmaan >>

Retkeily + varusteet

Olitpa jo kokenut eränkävijä tai vasta luonnon kutsun kuullut kaupunkilainen, Outdoorista löydät vinkit ja varusteet retkeilyyn. Varusteiden lisäksi Outdoorista löytää mielenkiintoisimmat kohteet retkeilyyn, pyöräilyyn, melontaan tai vaikka iltapäiväreissuun lasten kanssa. Miltä kuulostaa patikointi, eväsretki lähiluontoon tai pidempi suunniteltu vaellus Lapissa? Tapahtuma tarjoaa reitit, majoitukset ja vinkit aktiiviseen ulkoiluun niin lähialueella kuin lapin tuntureillakin.

Tutustu ohjelmaan >>

Samaan aikaan Messukeskuksessa:

Kevätmessut Lähiruoka & Luomu Golfmessut