Skip to content

OutdoorExpo

Vinkit ja varusteet retkeilystä, melonnasta, pyöräilystä, sukelluksesta, luontokuvauksesta, kalastuksesta sekä muista ulkoilmaharrasteista kiinnostuneille. OutdoorExpo järjestetään vuonna 2023 samaan aikaan Kevätmessujen ja Golfmessujen kanssa.

Osta liputYrityksille

 

OutdoorExpo kutsuu ulkoilmaseikkailuihin 30.3.–2.4.2023

OutdoorExpo houkuttelee kaikki aktiivisista harrastajista lapsiperheisiin nauttimaan luonnon tarjoamista elämyksistä. Jokainen piipahdus pöheikköihin ja vesistöjen äärelle lisää arvostusta elinympäristöömme, ja innostaa luonnonystävää omakohtaisiin luontoa suojeleviin valintoihin ja toimiin. Olitpa jo kokenut eränkävijä tai vasta luonnon kutsun kuullut kaupunkilainen, Outdoorista löydät vinkit ja varusteet retkeilyyn, melontaan, pyöräilyyn, sukellukseen, luontokuvaukseen ja itseasiassa kaikkeen luonnossa liikkumiseen.

Ohjelma julkaistaan helmikuun lopulla!

Sukellus on toista kertaa mukana Outdoorissa. Ohjelmassa on vinkkejä pidemmälle ehtineille ja opastusta harrastuksen alkumetreihin. Altaalla voi testata myös kanootteja, SUP-lautoja sekä muita vesiurheiluvälineitä.
OutdoorExpossa saat vinkit myös luontokuvaukseen, muistojen tallentamiseen sekä näiden jakamiseen.
Ulkona liikkuminen on nautinto, kun varusteet ovat kunnossa. OutdoorExposta löydät jälleen runsaasti tarvikkeita ja vinkkejä eri lajeihin. Olit sitten juuri aloittanut tai pidemmälle ehtinyt harrastaja tai ammattilainen.
Outdoorista löydät mielenkiintoisimmat kohteet retkeilyyn, pyöräilyyn, melontaan tai vaikka iltapäiväreissuun lasten kanssa. Tapahtuma tarjoaa reitit, majoitukset ja vinkit aktiiviseen ulkoiluun niin lähialueella kuin lapin tuntureillakin.

Samaan aikaan Messukeskuksessa:

Kevätmessut Lähiruoka & Luomu Golfmessut