Skip to content

OutdoorExpo

Vinkit ja varusteet retkeilijöille, kalastajille sekä muille ulkoilmaihmisille.

Liity GoExpon messuklubiin

 

 

OutdoorExpo kutsuu ulkoilmaseikkailuihin

OutdoorExpo houkuttelee kaikki lapsista lemmikkeihin nauttimaan luonnon tarjoamista elämyksistä. Jokainen piipahdus pöheikköihin ja vesistöjen äärelle lisää arvostusta elinympäristöömme, ja innostaa luonnonystävää omakohtaisiin luontoa suojeleviin valintoihin ja toimiin. Olitpa jo kokenut eränkävijä tai vasta luonnon kutsun kuullut kaupunkilainen, Outdoorista löydät vinkit ja varusteet retkeilyyn, kalastukseen ja luonnossa liikkumiseen.

Sukellus on ensimmäistä kertaa esillä GoExpossa. Ohjelmassa on snorklauskoulu lapsille, vinkkejä kotimaassa sukeltamiseen ja opastusta harrastuksen alkumetreillä. Altaalla voi testata myös kanootteja, SUP-lautoja sekä muita vesiurheiluvälineitä.
Vuoden retkikohde -finaalissa on mukana 6 upeaa kohdetta Suomesta ja voittaja julkistetaan GoExpossa. Kilpailussa haetaan tänä vuonna ympärivuotista luontoretkikohdetta, joka on viime vuosina parantanut ympäristömyönteisyyttä esimerkillisesti. Lue lisää kilpailusta
Retkeily on nautinto, kun varusteet ovat kunnossa. OutdoorExposta löydät jälleen runsaasti retkeilytarvikkeita sekä teltta-alueen, jonne pystytetään runsas kattaus erilaisia retkeilyn majoitusvaihtoehtoja. Kiinnostavana messu-uutuutena esitellään kannettava ja paikan päällä kasattava kanootti.

Seuraa OutdoorExpoa ja GoExpoa Facebookissa:

OutdoorExpo FacebookissaGoExpo Facebookissa