Outdoor

GoExpo pakkaa reppuusi ulkoilmaseikkailun eväät.

Tavoitteemme on houkutella kaikki kaksijalkaiset nelijalkaisine kavereineen luontoon. Jokainen piipahdus pöheikköihin ja vesistöjen äärelle lisää arvostusta elinympäristöömme, ja innostaa luonnonystävää omakohtaisiin luontoa suojeleviin valintoihin ja toimiin.

Oletko sinä vastuullinen eränkävijä?

Joukko eräalan toimijoita on liittoutunut edistämään meille kaikille tärkeää asiaa – vastuullista eränkäyntiä. Messukeskukseen heistä saapuvat Nordic Distribution Oy Nordis, Teuvo Louhisola Oy, Continental Rengas Oy, Ab Chipsters Food OyDelta Auto, Finnhunting Oy ja Mitsubishi.

Vastuullinen Eränkäynti™

Valtavasti uutuustuotteita – totta kai!

Messujen perimmäinen tarkoitus on saattaa kauden kuumimmat tuoteuutuudet kaikkien nähtäville ja käsin kosketeltavaksi. Siksi myös iKamper Nordic aloittaa autojemme kattojen valloituksen GoExposta.

iKamper

Vuoden retkikohde

Vuoden retkikohde -finaalissa on mukana 10 upeaa kohdetta Suomesta ja voittaja julkistetaan messuilla. Tämänvuotisen kilpailun teemana on maastopyöräilyreitit. Kilpailussa haetaan reittikokonaisuutta, joka koostuu metsäpoluista, ulkoilureiteistä ja hiekkateistä, joilla pyöräily on sallittu – ei päällystetyistä pyöräteistä.

Katso finalistit

Kierrättämö a’la Fidel

Meiltä on useasti (siis useammin kuin yhden kerran) kysytty mahdollisuutta tulla tapahtumaan kierrättämään omia tarpeettomiksi käyneitä varusteita uusille käyttäjille. Tällä kertaa sekin on mahdollista. Tarjolla on rajattu määrä pöytäpaikkoja erityisen kohtuulliseen hintaan. Tutustu Kierrättämöön tarkemmin klikkaamalla alta.

Kierrättämöön

Flada

Mitähän kaikkea jännää Fladalla sattuu ja tapahtuu tänä vuonna? Sen verran pikkulinnut ovat näin kevään kynnyksellä ehtineet viserrellä, että ainakin Mika ”Haukikoira” Vornanen ja Peter Lahti ovat altaalla kertomassa kalastuksesta, ja paljon muutakin ulkoilun ja vesielementin yhdistävää uutta on kuulemma luvassa.

Piipahda Fladalle

GuideMeet Base Camp

Base Camp on ohjelmapiste, jossa yhdistyvät perinteinen tietoiskuohjelma ja erilaiset aktiviteetit. Uutena ohjelmana on GuideMeet Pitching, jossa elämys- ja matkailupalvelujen tuottajat kertovat minne sinun kannattaa mennä, ja miksi menisit sinne juuri heidän kanssaan.

Kurkkaa Kämppiin

Ahvenanmaa, virallinen suositus

Peter Lahti esittelee Ahvenanmaan kalastuskohteita ja niillä toimivia pyyntimenetelmiä koko Goexpon ajan. Ahvenmaa on läsnä Fladalla ja löytyy myös omalta osastoltaan, eli metsästä kartoilta ja luettelotiedoista osasto Visit Åland 6k48.

Visit Åland

Seuraa Outdoorin ja GoExpon Facebook -sivuja:

Outdoor Facebookissa GoExpo Facebookissa