Skip to content

Fillari

Kaikki pyöräilystä – näe, koe ja tee hankintoja!

Osta liputTutustu ohjelmaan

 

 

Pyöräily on kätevä liikkumismuoto ja vieläpä päästötön ympäristölle. Pyöräily kehittää hengityselimistön kuntoa, parantaa lihasvoimaa ja kehittää tasapainoa. Pyöräilyllä on näin ollen merkittävät ympäristö- ja kansantalousvaikutukset sen lisäksi, että se on hauskaa. GoExposta saat inspiraatiota fillarin käyttöön arjessa ja retkillä, vertailet parhaat uutuusmallit ja päivität polkupyöräsi uuteen messuhinnoin!

Kaikki pyöräilystä – näe, koe ja tee hankintoja!

GoExpo on kevään pyörähankintapaikkojen ehdoton ykkönen. Fillari-alueella pääset näkemään uutuusmallit sekä pyöräilyvarusteet, teet hyviä ostoksia messuhintaan ja saat asiantuntevaa palvelua alan ammattilaisilta. Taukopaikalla kuulet inspiroivia tietoiskuja muun muassa pyörävaelluksesta ja pyöräilystä elämäntapana. Mikko Peltsi Peltola antaa vinkkinsä myös siihen, missä maastopyörällä voi ajella ja miten ajoharrastuksen voi aloittaa.

Koeaja fillarit ennen hankintaa

Fillareiden testiradalla pääset itse testaamaan uutuuspyöriä. Mukana ovat lukuisien valmistajien ja maahantuojien merkkejä sekä sähköavusteisista että muista pyöristä. Jos et ole vielä kokeillut pyöräilyä sähköpyörällä, GoExpossa on siihen erinomainen tilaisuus. Testiradalla voit kokeilla myös, millaisen hauskan ja vaivattoman liikkumistavan sähköpotkulauta tarjoilee.

Alla näet mukana olevat pyörämerkit.

Sähköpyörämerkit:

Apache Bicycles
Batavus
Bianchi
Bulls
Conway
Crescent
Cube
DBS
Elby
Fischer
Ghost
Haibike
Lapierre
Monark
Nishiki
Prophete
T-Tronik
Tunturi
Winora
Yosemite

Kaupunki- ja maastopyörämerkit:

Bianchi
Cresent
Cube
Ghost
Lapierre
Monark
Nishiki
Tunturi
Winora
Yosemite

Hyöty-, kuljetus- ja tavarapyörät:

Achielle
Babboe
Bakfiets
Bullit
Buthcher & Bicycles
Dolly
Douze
Perhefillari
Triobike
Urban Arrow
Winther

Liity GoExpon klubiin – Saat 2 aikuisten lippua yhden hinnalla!

Liittymällä mukaan GoExpon klubiin saat 2 normaalihintaista aikuisten lippua (16 €/17 €) yhden hinnalla! Etu on voimassa 27.2.2020 asti.

Liity klubiin