Skip to content

Fillari

Kaikki pyöräilystä – näe, koe ja tee hankintoja!

Osta liputLiity messuklubiin

 

Polkupyörä on YK:n määritelmän mukaan planeetan paras kulkuneuvo! Eikä ihme, onhan pyöräily päästötön ja terveellinen tulevaisuuden liikennemuoto. Pyöräily kehittää hengityselimistön kuntoa, parantaa lihasvoimaa ja kehittää tasapainoa. Pyöräilyllä on näin ollen merkittävät ympäristö- ja kansantalousvaikutukset sen lisäksi, että se on hauska ja kätevä liikkumismuoto.

Kaikki pyöräilystä – näe, koe ja tee hankintoja!

GoExpo on kevään pyörähankintapaikkojen ehdoton ykkönen. Fillari-alueella pääset näkemään uutuusmallit sekä pyöräilyvarusteet, teet hyviä ostoksia messuhintaan ja saat asiantuntevaa palvelua alan ammattilaisilta. GoExpo Areenalla kuulet ajankohtaisia tietoiskuja pyöräilystä ja pääset sukeltamaan muun muassa pitkien pyörämatkojen arkeen, cyclocrossin maailmaan ja pyörän huoltoon.

 

Koeaja fillarit ennen hankintaa

BikeParkissa näet kisoja ja huikeita temppuja. Pääset myös itse testaamaan uutuuspyöriä Fillareiden testiradalla. Mukana ovat lähes kaikkien suurimpien valmistajien ja maahantuojien merkit sekä sähköavusteisista että muista pyöristä. Jos et ole vielä kokeillut pyöräilyä sähköpyörällä, GoExpossa siihen on erinomainen tilaisuus!

Koe ja testaa

Tarjouksia ja ammattilaisia

Blogi