Skip to content

Fillari

Kaikki pyöräilystä – näe, koe ja tee hankintoja!

 

 

Pyöräily on kätevä liikkumismuoto ja vieläpä päästötön ympäristölle. Pyöräily kehittää hengityselimistön kuntoa, parantaa lihasvoimaa ja kehittää tasapainoa. Pyöräilyllä on näin ollen merkittävät ympäristö- ja kansantalousvaikutukset sen lisäksi, että se on hauskaa. GoExposta saat inspiraatiota fillarin käyttöön arjessa ja retkillä, vertailet parhaat uutuusmallit ja päivität polkupyöräsi uuteen messuhinnoin!

Kaikki pyöräilystä – näe, koe ja tee hankintoja!

GoExpo on kevään pyörähankintapaikkojen ehdoton ykkönen. Fillari-alueella pääset näkemään uutuusmallit sekä pyöräilyvarusteet, teet hyviä ostoksia messuhintaan ja saat asiantuntevaa palvelua alan ammattilaisilta. Taukopaikalla kuulet inspiroivia tietoiskuja.

Koeaja fillarit ennen hankintaa

Fillareiden testiradalla pääset itse testaamaan uutuuspyöriä. Mukana ovat lukuisien valmistajien ja maahantuojien merkkejä sekä sähköavusteisista että muista pyöristä. Jos et ole vielä kokeillut pyöräilyä sähköpyörällä, GoExpossa on siihen erinomainen tilaisuus. Testiradalla voit kokeilla myös, millaisen hauskan ja vaivattoman liikkumistavan sähköpotkulauta tarjoilee.

Liity GoExpon klubiin

Liittymällä mukaan GoExpon klubiin saat tarjouksia ja tietoa sinua kiinnostavista aiheista: liikunnasta, hyvinvoinnista ja retkeilystä.

Liity klubiin