Skip to content

Sport

Starttaa kevään ja kesän kuntoilukausi!

Tutustu ohjelmaan Liity klubiin

Tekniikkavinkkejä ja treenivarusteita

GoExpon Sport-alueelta starttaa kevään ja kesän kuntoilukausi. Esillä ovat mm. juoksu, hyvinvointi, palloilulajit ja yleiskuntoilu sekä uusina lajeina sukellus ja skeittaus. HELride-street parkki on avoin kaikille skeittareille aina iltapäivisin ja aamupäivällä pääsee kokeilemaan skeittausta skeittiohjaajien avulla. GoExpo Arenalla pääset itse osallistumaan ammattilaisten vetämiin ohjelmanumeroihin ja kokeilemaan eri lajeja.

Juoksu on vahvasti mukana GoExpon ohjelmassa. Messuilta löydät treeni-ideat, tutut juoksutapahtumat, parhaimmat tekniikkavinkit sekä juoksuun että muihin kestävyysharrastuksiin ja kuulet myös juoksun hyödyistä. Tule kuulemaan liikunta-alan ammattilaisten vinkit omaan harrastukseesi ja löytämään uutta, aktiivista tekemistä!

OSTA LIPUT

GoExpo Arena

Janni Hussi tarjoilee GoExpo Arenalla motivaatiobuustin lauantaina. Arenalla syvennytään myös metsään uppoutumisen menetelmään ja energisen elämän eväisiin biohakkerin näkökulmasta. Ohjeensa energisyyttä tukeviin arjen valintoihin tulee jakamaan ravitsemusasiantuntija ja biohakkeri Jaakko Halmetoja.

GoExpo Arenan ohjelman juontaa liikunta-alan yrittäjä ja ammattivalmentaja Oona Tolppanen, joka elää niin kuin opettaa. Urheilutoimittajaksikin valmistunut Oona kirjoittaa suosittua hyvinvointiblogia: fitoona.com.

GoExpo Arenan ohjelma

Taukopaikka

Taukopaikalla puhutaan mm. mittareiden hyödyntäminen kestävyysliikunnassa ja siitä, miten alansa huiput näkevät juoksun monipuolisuuden. Saat vinkkejä juoksutreeniin olipa tähtäimessä 5 km juoksukunto tai puolimaraton. Triathlonista syttyneet hyötyvät Sami Tuomen antamista ohjeista, joiden avulla harjoittelun aloittaminen ja ensimmäiseen kilpailuun valmistautuminen helpottuvat huomattavasti.

Taukopaikan koko ohjelma

Juoksutestirata

Juoksutestiradalla pääset testaamaan monipuolisen valikoiman juoksukenkiä, opit oikeanlaisen sauvakävelytekniikan ja saat vinkit juoksutekniikaan parantamiseen. Juoksutestiradalla on vapaita yleisön testivuoroja läpi messujen.

Juoksutestiradan ohjelma

Tavoitteena puolimaraton?

Vielä on hyvin aikaa rakentaa riittävä kunto vaikkapa kevään Helsinki City Run -puolimaratonille. Treenatessa pääpaino on peruskestävyyden kehittämisessä. Mitä peruskestävyys sitten on ja miten sitä kehitetään? Lue treenivinkit puolimaratonille ja tule GoExpoon kuulemaan aiheesta lisää!

Treenivinkit puolimaratonille

GoExpo Arenalla Oona Tolppanen

Uutena lajina mukana skeittaus

Testaa itse eri lajeja