Valokuvanäyttelyt

Finnfoto Galleria

Tänä vuonna esillä ovat vuoden 2018 Fotofinlandia-kilpailun finalistit. Uudistunut Fotofinlandia koostuu kahdeksasta kategoriasta: mainoskuva, taidekuva, kuvituskuva / digitaalinen taide, luontokuva, muotokuva, lehtikuva, hääkuva ja portfolio.

Ross Halfin

Ross Halfin on yksi maailman merkittävimmistä musiikkivalokuvaajista. Näyttelyssä on esillä upeita kuvia maailman tunnetuimmista bändeistä.

Torron kaikuja -valokuvanäyttely

Kolmen valokuvaajan näyttely, jossa ylistetään suomalaisille arvokkaita asioita kuten luonnonläheisyyttä, rauhaa ja hiljaisuutta sekä omien juurien vaalimista. Näyttely on toteutettu Konto-turvelevyille yhteistyössä Konto Oy:n ja T&S-Mainoksen kanssa.

  • Seppo Myllyviita: Maasta tullut. Kuvia Suomalaisesta luonnosta ja maisemasta.
  • Kristiina Sievi-Korte: Murtaen. Karvialaisten murresanojen esiinmarssi maalta kaupunkiin.
  • Hannu Iso-Oja: Kaupunkikuva. Hetkiä hiljaisesta Helsingistä.

Vaikuttava luontokuva -näyttely

Suomen Ammattiluontokuvaajat ry:n näyttely nostaa keskustelun aiheeksi vaikuttavan luontokuvan, joka saa ihmiset heräämään luontoarvojen äärelle, puhuttelee päättäjiä hyvien asioiden puolesta tai tuottaa hyvinvointia ihmisille.

Pekka Luukkolan juhlanäyttely

Pekka Luukkola tuo esille uusia tapoja kuvata suomalaista maisemaa. Hänen teoksensa kertovat usein tarinan siitä, mitä kameran edessä on tapahtunut pitkän valotuksen aikana. Luukkolan näyttely juhlistaa hänen 50-vuotispäiviään ja 20 vuotta sitten tapahtunutta taiteilijadebyyttiä.

Pohjolan maagiset maisemat

Kirsi MacKenzie on helsinkiläinen valokuvaaja, jota kiehtoo luonnon muodot. Monissa kansainvälisissä kilpailuissa palkittu Kirsi on tunnettu nimenomaan unenomaisten maisemakuviensa vahvasta muotokielestä. Luova assosiointi on isossa roolissa; kun kuvaan liittyy tarina, siitä tulee puhutteleva. Yhteistyössä Dialab ja Suomen Interfoto.

FinnVenus -valokuvanäyttely

Näyttely on valokuvaaja Seilo Ristimäen kunnianosoitus naiskauneudelle. Näyttely sisältää 50 mustavalkoista valokuvaa, jossa tulkitaan tämän päivän naiskauneutta klassisten visuaalisten esittämiskonventioiden kautta. Somen hyödyntäminen oli yksi työprosessin keskeisistä vaiheista. Sieltä valikoituneet mallit olivat suomalaisia naisia, joille mallina olo on elämänsisältöä tuottava harrastus. Teosten innoituksena ovat historian naiskuvastot venus pudicasta femme fataleen. Yhteistyössä Epson ja Suomen Interfoto.

Chromaluxe valokuvanäyttely

Suomalaiset finalistit 2018 FEP:n kansainvälisessä kilpailussa. Yhteistyössä Color-Kolmio Oy.

Horisontti valokuvanäyttely

Suomalaisten merikuvaajien Horisontti-ryhmän valokuvanäyttelyn tavoitteena on lisätä kiinnostusta arvokasta meriluontoa, saaristokulttuuria, purjehdusta ja merenkulkua kohtaan. Kuvaajat: Erik Lähteenmäki, Sami Pitkänen, Petri Porkola, Leif RosasJari Salo ja Tani Simberg.

Ystäväni hevonen

Hevosvalokuvaaja Emmi Kähkösen ainutlaatuisia kuvia hevosista.